לןגן

מפרום טבעוני/צמחוני

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 20/10/2021 | 07:20

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למלית

הכנת עיסת המילוי

לבלילה

ההכנה

אופן הכנה

  1. למלא את פרוסות תפוחי האדמה ולקמח היטב.

  2. לטבול בבלילה ולטגן במחבת עם שמן חם על להבה בינונית משני הצדדים.

  3. לסדר את המפרום בסיר על מצע בצל , גבעולי סלרי,גזר וכו'

  4. הכנת הרוטב:

  5. במחבת עם מעט שמן להוסיף את רסק העגבניות , פפריקה לטגן ולפתוח את הרסק עם ½ כוס מים..

  6. להוסיף עוד 1 כוס מים לערבב היטב ולשפוך מעל המפרום..

  7. להביא לרתיחה ולבשל על להבה נמוכה כחצי שעה.

  8. להגיש חם..

  9. על מצע קוסקוס וגרגרי רימון