לןגן

קציצות בשר וירק

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 20/10/2021 | 07:15

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקצץ במעבד מזון

אופן הכנה

  1. לערבב את הירקות הקצוצים דק דק

  2. עם הבשר הטחון..

  3. לתבל עם

  4. מלח לפי הטעם

  5. ½ כפית פלפל שחור

  6. ½ כפית פלפל אנגלי

  7. 1 כפית אבקת מרק בצל

  8. 3 כפות קמח מצות

  9. 2 ביצים

  10. לערבב לעיסה אחידה.

  11. בלילת ביצים:

  12. בקערה עם 2 ביצים

  13. להוסיף

  14. ½ כפית כורכום

  15. 1 כפית פפריקה

  16. מלח לפי הטעם

  17. ולערבב היטב.

  18. לקימוח:

  19. בקערה נוספת

  20. לשים

  21. ½ כוס קמח

  22. ½ כוס סולת

  23. ½ כפית מלח

  24. לערבב הכל יחד

  25. ליצור קציצות ולקמח

  26. לשים מחבת עם שמן על להבה בינונית..

  27. לטבול את הקציצות המקומחות בבלילת הביצים ולהניח במחבת עם השמן החם..

  28. לטגן משני הצדדים כ-10 דקות או עד השחמה יפה..

  29. תהנו..