לןגן

חמין טבית עירקי

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 20/10/2021 | 07:08

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת עם מעט שמן לטגן את העוף מכל הצדדים ולהניח בצלחת בצד .

  2. בסיר עם השמן לטגן את הבצל עד השחמה קלה,

  3. להוסיף לסיר את האורז תוך כדי ערבוב, להוסיף את רסק העגבניות, עגבניות מרוסקות, תבלינים וכוס מים .

  4. לבשל כ- 5 דקות.

  5. אם רוצים ממלאים עוף שלם וסוגרים את הפתח עם קסמי עץ ומניחים על מצע שארית האורז.

  6. או להוסיף לאורז חלקי עוף, ביצים קשות

  7. ואת כוסות המים ולערבב.

  8. להכניס את הסיר ללא מכסה לתנור שחומם מראש על 185 מעלות למשך 20 דקות.

  9. לכסות את הסיר ולהעביר לפלטה או בתנור על 100 מעלות מערב שישי עד שבת ..

  10. תהנו..