לןגן

קנולי בצבעי הקשת

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 23/07/2015 | 01:36
קנולי בצבעי הקשת

תקציר המתכון: קנולי בצבעי הקשת ממולא במבחר פטריות ועשבי תיבול... רעיון יחודי נטו שלי.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית הפטריות:

לרוטב עגבניות:

אופן הכנה

  1. במחבת על להבה בינונית להוסיף את השמן להשחים את הבצל והשום להוסיף את הפטריות ולבשל 5 דקות תוך עירבוב מתמיד להוסיף אגוז מוסקט וקליפת הלימון ולבשל עוד 4 דקות. להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב. לכסות בנייר נצמד ולקרר חצי שעה

  2. לבנתיים באותה מחבת להוסיף את השום עם השמן זית ולערבב 30 שניות לא לשרוף את השום להוסיף את העגבניות ולבשל על להבה בינונית גבוהה להוסיף את כל המצרכים למעט הבזיליקום 6-9 דקות בישול להוסיף את הבזיליקום ולבשל עוד 5 דקות. להוריד מהאש ולקרר טיפה בתבנית פיירקס מרובעת לשטח את הרוטב בגובה שווה

  3. על משטח להניח עלה לזניה ולהוסיף לקצה אחד 2 כפות מילוי של הפטריות ולהתחיל לגלגל כרולדה להניח בתבנית כשקצה הפתוח כלפי מטה ולהתחיל לסדר את הצינורות קנולי אחד צמוד לשני לטפטף מעט שמן זית מעל לעטוף הרמטית בנייר כסף להכניס לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות ל 35-40 מעלות להוציא ולהניח על הכיריים ל 10 דקות לא לפתוח את הנייר כסף להגיש חם או קר

  4. בתאבון ובהצלחה