קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנת המילוי:
במחבת להזהיב בצל, להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שינוי הצבע, לתבל עם בהרט, מלח ופלפל שחור..
להוריד מהאש ולצנן
הכנת הקובה:
לקחת חתיכה מהבצק לשטח על כף יד רטובה
.
להוסיף כפית מהמילוי ולסגור לכדור עגול .
כך ליצור כדורים ממולאים ולהכניס למרק הקובה בזמן רתיחה.
המרק:
בסיר לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף קוביות 2×1 מ - 3 סלקים.
ו3 עלי מנגולד חתוכים..
לתבל עם
½ כוס סוכר
½ כפית מלח
½ כפית מלח לימון
להוסיף לסיר
2 ליטר מים רותחים.
להוסיף את הקובות
ולבשל כ- 30 דקות.
לסחוט מיץ מלימון להוסיף לסיר לערבב ולכבות את האש.
תהנו..