לןגן

קובה סלק

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 20/10/2021 | 07:04

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מעטפת

ההכנה

המילוי

אופן הכנה

  1. הכנת המילוי:

  2. במחבת להזהיב בצל, להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד שינוי הצבע, לתבל עם בהרט, מלח ופלפל שחור..

  3. להוריד מהאש ולצנן

  4. הכנת הקובה:

  5. לקחת חתיכה מהבצק לשטח על כף יד רטובה

  6. .

  7. להוסיף כפית מהמילוי ולסגור לכדור עגול .

  8. כך ליצור כדורים ממולאים ולהכניס למרק הקובה בזמן רתיחה.

  9. המרק:

  10. בסיר לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף קוביות 2×1 מ - 3 סלקים.

  11. ו3 עלי מנגולד חתוכים..

  12. לתבל עם

  13. ½ כוס סוכר

  14. ½ כפית מלח

  15. ½ כפית מלח לימון

  16. להוסיף לסיר

  17. 2 ליטר מים רותחים.

  18. להוסיף את הקובות

  19. ולבשל כ- 30 דקות.

  20. לסחוט מיץ מלימון להוסיף לסיר לערבב ולכבות את האש.

  21. תהנו..