קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
הכנת
בצק האורז:
להשרות את האורז כשעה ולסנן ממי ההשרייה.
לשים את האורז בסיר ולכסות עם מים פושרים..
לשים על האש ולהביא לרתיחה כ- 5 דקות .
לכבות את האש ולתת לאורז להתקרר..
***
לטגן את חזה העוף הקצוץ עם כפית שמן לצנן ולערבב עם האורז, להוסיף כורכום ומלח ולטחון במעבד מזון ..
הכנת המילוי:
במחבת עם כף שמן
לטגן בצל קצוץ עד הזהבה..
ךהוסיף בשר טחון ולטגן עד שצבעו משתנה..
לתבל עם בהרט
פלפל שחור ומלח
לערבב ולצנן..
הכנת הקובה אורז:
לחלק את בצק האורז לכדורים..
לנעוץ אצבע בכל כדור ולמלא עם בשר
לסגור ולשטח את הקובה..
לטגן במחבת עם שמן חפ חצי עמוק
לטגן משני הצדדים עד השחמה..
להגיש חם..