לןגן

קובה אורז

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 20/10/2021 | 07:00

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למעטפת

מילוי

אופן הכנה

  1. הכנת

  2. בצק האורז:

  3. להשרות את האורז כשעה ולסנן ממי ההשרייה.

  4. לשים את האורז בסיר ולכסות עם מים פושרים..

  5. לשים על האש ולהביא לרתיחה כ- 5 דקות .

  6. לכבות את האש ולתת לאורז להתקרר..

  7. ***

  8. לטגן את חזה העוף הקצוץ עם כפית שמן לצנן ולערבב עם האורז, להוסיף כורכום ומלח ולטחון במעבד מזון ..

  9. הכנת המילוי:

  10. במחבת עם כף שמן

  11. לטגן בצל קצוץ עד הזהבה..

  12. ךהוסיף בשר טחון ולטגן עד שצבעו משתנה..

  13. לתבל עם בהרט

  14. פלפל שחור ומלח

  15. לערבב ולצנן..

  16. הכנת הקובה אורז:

  17. לחלק את בצק האורז לכדורים..

  18. לנעוץ אצבע בכל כדור ולמלא עם בשר

  19. לסגור ולשטח את הקובה..

  20. לטגן במחבת עם שמן חפ חצי עמוק

  21. לטגן משני הצדדים עד השחמה..

  22. להגיש חם..