לןגן

אימם באלדי סירות חצילים ממולאים

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 20/10/2021 | 06:42

תקציר המתכון: האימם התעלף.. גם אני.. יאמי יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לסירות

אופן הכנה

  1. במחבת עם מעט שמן לטגן את חזית החצילים עד השחמה.

  2. להוציא ולהניח בצד.

  3. לשים במחבת עם כף שמן את תוכן החצילים הקצוצים לטגן עם הבצל עד הזהבה ..

  4. להוסיף את השום, גמבה, פלפל חריף

  5. והתבלינים חצי מכמות הפטרוזיליה.

  6. לבשל ולהוסיף מים לפי הצורך..

  7. לקחת עוד מחבת עם כף שמן ולאדות את הבשר הטחון עם שומן כבש .

  8. לפורר שלא יהיו גושים ולבשל עד השחמה יפה.

  9. להוסיף למחבת חצי מכמות הרוטב המבושל ולערבב עם הבשר.

  10. להניח את סירות החצילים בתבנית מרופדת בנייר אפייה

  11. ולמלא במילוי הבשר.

  12. להכניס לתנור מחומם על 180 מעלות למשך 25 דקות..

  13. להוציא מהתנור לשים מעל מהרוטב

  14. ולפזר פטרוזיליה קצוצה..

  15. להגיש חם