לןגן

פינוק קישואים קר ומקושט

מאת: אורנה לביא, פורסם: 15/10/2021 | 23:03

תקציר המתכון: מצב השיניים שלי דורש ממני לעשות לעצמי אוכל רך ופושר, ושזה יהיה בכל זאת מגוון וטעים. אז הנה מה שעשיתי לארוחת ערב היום, ואני כרגע מתארחת אצל החבר'ה האתגריים שלי, שלי, הסופר דתיים... אוקיי, זה היה מתוכנן להישאר גם למחר, אבל זה כבר חוסל לגמרי.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הקישואים לפי מה שכתבתי למעלה, כולל מילוי וקישוט שלהם - אני כתבתי מה שאני נוהגת לשים בדרך כלל, אבל זה פתוח לאילתור. כולל תיבול.

  2. אפיה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, בערך 3/4 שעה (פחות או יותר, תלוי בגודל התנור יחסית לגודל התבנית). על נייר אפיה, עם שמן שומשום מרוח בעזרת מכחול טבחים.

  3. הכנסה למקרר לקירור - לפחות שעתיים. יכול להישמר מקסימום יום. מאבד טריות ומתקלקל הטעם צ'יק צ'ק, ואי אפשר לעשות תיקוני תיבול.

  4. הגשה עם רוטב - פירטתי למעלה את האפשרויות.

  5. הולך כמובן עם ארוחה מלאה. זאת המנה הראשונה :)

  6. בתיאבון!