לןגן

אינטריה - תוספת מושלמת מהמטבח המרוקאי טעים להתעלף ב-5 דקות של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 15/10/2021 | 11:53
אינטריה - תוספת מושלמת מהמטבח המרוקאי טעים להתעלף ב-5 דקות של סבתא לאה

תקציר המתכון: אינטריה מרוקאית כן כן ככה קוראים לזה - תוספת נפלאה, מושלמת, ממכרת, מפנקת, מהירה של אטריות דקות או רחבות עם בצל מטוגן בכלום עבודה, מבטיחה לכם שאין ילד או מבוגר שלא יבקש עוד ועוד, כל אחד יכול.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם את השמן בסיר רחב שוליים, להוסיף את הבצל ולטגן עד שיזהיב מעט מעט

  2. מוסיפים את האטריות דקות או רחבות מה שבכייף שלכם ומטגנים אותם על להבה גבוהה כ-2 דקות עד שינוי צבען, יש לערבב כל הזמן שלא ישרפו

  3. לאחר שהאטריות מזהיבות מעט (זה בסדר ויפה שיש כמה צבעים)

  4. מורידים את הלהבה ללהבה בינונית, מתבלים במרק עוף, כורכום, פלפל שחור, מלח, חוואיג' תימני ומערבבים

  5. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב, זה הזמן לטעום ולשפר טעמים, אם חסר מלח הוסיפו מעט, מבשלים 2 דקות, מורידים את הלהבה ללהבה נמוכה מאוד, סוגרים את הסיר במכסה הסיר היטב, מבשלים 10 דקות, סוגרים את הלהבה וממתינים 10 דקות

  6. לאחר 10 דקות של המתנה פותחים את מכסה הסיר ומפרידים את האטריות בעזרת מזלג או כף, סוגרים שוב את הסיר במכסה הסיר ומחכים עוד 10 דקות, פותחים את מכסה הסיר שוב מפרידים את האטריות בעזרת מזלג או כף מוכן!!! מגישים וזוללים

  7. שימו לב!!! חייבים להפריד את האטריות כדי להימנע מלקבל גוש אטריות

  8. בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה