לןגן

חטיפי תירס

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 10/10/2021 | 14:40

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. למעוך את תפוחי האדמה כמו לפירה

  2. להוסיף את המרגרינה

  3. ולערבב היטב

  4. להוסיף את התירס והבצל המטוגן

  5. לתבל

  6. לערבב היטב

  7. להכניס לשקית זילוף

  8. לחתוך במספרים את הקצה

  9. לזלף על נייר אפיה פסים ארוכים

  10. להכניס למקפיא לשעה

  11. להוציא מהמקפיא לחתוך לחתיכות בגודל 8-10 ס"מ

  12. לטבול כל חתיכה בקמח לאחר מכן בביצה ובסוף בפירורי הלחם

  13. לטגן בשמן עמוק משני צדדים

  14. אפשר לאפות בתנור

  15. באהבה נועם זיגדון 💞