לןגן

טורט במילוי וציפוי קצפת משמש וג'לי פרווה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 10/10/2021 | 07:33
טורט במילוי וציפוי קצפת  משמש וג'לי פרווה

תקציר המתכון: טעים מילה שלי 😋😋😋

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים הדרושים לטורט:

מצרכים הדרושים למלית:

אופן הכנה

  1. הטורט:

  2. 1)מערבבים סוכר וסוכר וניל ושמים בצד

  3. 2)מערבבים 60 גרם מיץ תפוזים עם 60 גרם שמן ושמים בצד

  4. 3)מפרידים ביצים

  5. ושמים קורט מלח בחלמונים ומערבבים ושמים בצד

  6. 4)שמים קורט מלח בחלבונים ומתחילים להקציף עד שנוצר קצף לבן אז זה הזמן להוסיף סוכר עם סוכר וניל בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב

  7. 5)מוסיפים את החלמונים ומערבבים ללא מיקסר

  8. 6)מנפים את הקמח ואבקת אפייה מעל הקצף ומקפלים בעדינות עד שאין גושים

  9. 7)שמים 3 כפות בהדרגה של הבלילה בתערובת של מיץ תפוזים ושמן ומערבבים היטב

  10. 8) ושופכים את הכל לתערובת ושוב מערבבים היטב, שופכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר בתחתית וגם בדפנות ודופקים את התבנית על השולחן כך שהאוויר יצא , לוקחים

  11. ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 כ 40 עד 45 דקות מחלצים את העוגה ומניחים אותה על צלחת להניח בצד שיתקרר מעט

  12. 9)חותכים את העוגה לשניים

  13. 10)להרטיב חלק אחת עם כמה כפות מהמיץ משמש

  14. 11) אופן הכנת הקרם:

  15. מקציפים את כל החומרים של הקרם עד לקבלת קרם יציב ומזלפים על חלק אחד ומניחים את החלק השני ושוב מרטיבים את החלק השני

  16. 12) מסדרים שקף סביב ומניחים רינג מתכוון

  17. ומורחים מה שנישאר מהקרם

  18. 13)מניחים משמש בצורה מעגלית ומכינים את הג'לי לפי הוראות ההכנה מקררים ושופכים על המשמש ומכניסים את העוגה למקרר כמה שעות לפני שפורסים אותה