לןגן

סירות חצילים ממולאות בשקשוקה/מטבוחה וביצת עין....מוושלם😍🍀💚

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 22/07/2015 | 22:33
סירות חצילים ממולאות בשקשוקה/מטבוחה וביצת עין....מוושלם😍🍀💚

תקציר המתכון: סירות חצילים ממולאות🍀💚😍

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחצות חציל לשניים ולרוקן את התוכן. לשמן את החציל מעט מבפנים ולהכניס לתנור חם על מנת שיתרכך מעט. את תוכו החציל שהוצאנו לטגן עם בצל בצחבת עד לריכוך. מוסיף המון טעם למנה.

  2. לאחר כ 20 דק להוציא את החצילים למלא בשקשוקה החציל עם הבצל ומעל ביצת עין ...טעים ומושלםםם בתאבון -הילה🍀💚😍