לןגן

עוף מוקפץ עם פטריות ברוטב אסייתי

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 08/10/2021 | 21:01
 עוף מוקפץ עם פטריות ברוטב אסייתי

תקציר המתכון: מתכון של אילנית לוי מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד כל שישי בשעה 15:00 בערוץ 24

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את חזה העוף במרינדה של דבש, שמן זית ופפריקה אדומה.

  2. מטגנים בצל עד להזהבה ומוסיפים את השום והגמבה.

  3. כשהגמבה מתרככת מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן לעוד חמש דקות תוך כדי ערבוב.

  4. מוסיפים תבלינים ואת כל הרטבים וממשיכים לערבב.

  5. תוך כדי ערבוב מוסיפים את הדבש וכוס מים.

  6. במחבת חמה ונפרדת מטגנים את חזה העוף משני צדדים טיגון קל- צריבה של כשלוש דקות ומוסיפים לתבשיל.

  7. ממשיכים לערבב לעוד כמה דקות עד שהרוטב נספג בנתחי עוף, מפזרים עלי פטרוזיליה מעל ובתיאבון! מומלץ להגיש את זה עם אורז לבן.