לןגן

שיפודי סלמון בשלושה טעמים

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 08/10/2021 | 11:15

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לקישוט

אופן הכנה

  1. חותכים כל פילה ל-3 קוביות.

  2. מערבבים את חומרי הקוביה הראשונה חוץ מפרורי הלחם והשומשום.

  3. מצפים קוביה אחת מכל פילה בתערובת בכמות נדיבה מכל הצדדים ומשפדים על שיפוד.

  4. מערבבים את חומרי הקוביה השניה חוץ מהשומשום. מצפים ריבוע נוסף ומשפדים.

  5. מצפים את הקוביה השלישית בצ'ילי מתוק ומשפדים.

  6. עכשיו מסדרים את השיפודים יפה בתבנית.

  7. מקשטים את הקוביה הראשונה בשומשום שחור ופרורי לחם, את הקוביה השניה בשומשום לבן ואת הקוביה השלישית באגוזים.

  8. אופים 10 דקות בתנור מחומם מראש ל-180°

  9. באהבה נועם זיגדון 💞