לןגן

פטוצ'יני קונג'אק ברוטב ירקות איטלקי

מאת: סאן שני, פורסם: 07/10/2021 | 21:18
פטוצ'יני קונג'אק ברוטב ירקות איטלקי

תקציר המתכון: אני מאוד אוהבת פסטות, אבל בתכנית הבריאות שלי - זה לא מומלץ :-) ומוצאת שהרבה פעמים פסטה קונג'אק ממש סוגרת לי את הפינה. יצא טעים אשששש..... מתכון טבעוני, ללא גלוטן קונג'אק הוא צמח שגדל בסין. מאוד עשיר בסיבים. נטול גלוטן. נטול חלבון. 0.5 גר' פחמימה 9 קלוריות ערך גליקמי מאוד נמוך.

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים ומסננים את הפסטה.

  2. מומלץ גם להשרות אותה במים רותחים (על אף שעל השקית שלה לא כתוב).

  3. ומסננים שוב.

  4. מבשלים בשמן בזה אחר זה:

  5. בצל,

  6. קישוא

  7. שום

  8. עגבניות

  9. כל שלב - בוחשים, מאדים מעט ומוסיפים את הירק הבא.

  10. בסוף מוסיפים מלח ואורגנו.

  11. ממשיכים עוד קצת לבחוש עד שהעגבניות מתחילות להתרכך ולאבד צורה.

  12. מוסיפים פנימה את הפסטה.

  13. בוחשים מעט, ומכבים את האש.

  14. נותנים לה לעמוד במשך 5-10 דקות,

  15. לאיחוד הטעמים.

  16. בתיאבון