לןגן

עוף ותפוחי אדמה ירושלמית אפונה וסלרי

מאת: ארגוב אורה, פורסם: 06/10/2021 | 12:17
עוף ותפוחי אדמה ירושלמית אפונה וסלרי

תקציר המתכון: מנה מנחמת ומנצחת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עם השמן ולהוסיף את חלקיי העוף ולטגן משניי הצדדים עם מיכסה סגור עד השחמה לתבל עם כול התבלינים ולערבב להוסיף את הסלרי והאפונה לתת עירבוב קל ואז להכניס את התפוחי האדמה הירושלמית , להוסיף מים עד גובהה הסיר ולהתחיל לבשל כ15 דקות על להבה גבוהה .ואז להמשיך לבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים ולהגיש..בהצלחה אורה🌹🌹🌹