לןגן

לחאם בעג'ין

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 05/10/2021 | 11:15
לחאם בעג'ין

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות

  2. להוסיף את העגבניות והבשר

  3. לטגן עד שהבשר עד שישנה את הצבע

  4. להוסיף את הפטרוזיליה והצנוברים

  5. להוסיף את הרכז רימונים לתבל ולבשל עם סיר מכוסה כרבע שעה לספיגת טעמים

  6. לא לייבש את הנוזלים

  7. לחלק את הבצק ל-8-12 כדורים

  8. כל כדור לפתוח לעיגול בעובי 1 ס"מ

  9. לשים במרכז את המילוי

  10. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180° כעשרים דקות עד שישחים

  11. באהבה נועם זיגדון 💞