לןגן

בורקס בשר ורוטב פיטריות

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 01/10/2021 | 12:24
בורקס בשר ורוטב פיטריות

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עם שמן להוסיף את הבשר והצנוברים

  2. לתבל ולבשל כ-20 דקות עד לצימצום נוזלים

  3. לפתוח את הבצק

  4. לחלק ל-3

  5. לשים במרכז בשר ולסגור לרולדה

  6. להניח בתבנית שהפתח כלפי מטה

  7. לאפות בחום בנוני כ- חצי שעה

  8. *רוטב פיטריות*

  9. 2 כוסות מים

  10. בצל קטן קצוץ-לא חייב

  11. 1 קופסא פיטריות חתוכות

  12. 1 קופסא פטריות שלמות

  13. 1 כף אבקת מרק פיטריות

  14. 1 כפית מרק עוף

  15. פלפל שחור

  16. 1 כפית כמון

  17. ¼ כפית כורכום

  18. 2 כפות שמן

  19. מלח

  20. להרתיח את המים להכניס את הבצל והפיטריות

  21. לתבל ולבשל כרבע שעה

  22. להוסיף

  23. 1 כף קמח + 1/2 כוס מים

  24. לבשל 5 דקות נוספות

  25. לשפוך מעט מעל הבורקס

  26. באהבה נועם זיגדון 💞