תקציר המתכון: ארוחה שלמה וטעימה בתבנית בקלי קלות
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לחמם תנור 180 מעלות
להניח את קוביות הבטטה על תבנית מרופדת נייר אפייה, למזוג מעט שמן זית ולאפות 15 דקות
לבשל את הפסטה שבחרתם לפי הוראות היצרן על האריזה
לסנן, לשטוף במים קרים ולמזוג מעט שמן זית למניעת הידבקות
בינתיים לחמם במחבת גדולה את חצי כוס השמן זית ולטגן את הבצלים עד הזהבה.
להוסיף את הקישואים והשום ולהקפיץ עוד כ- 5 דקות.
להוסיף את העגבניות, מלח ופלפל ולערבב.
לרוטב:
בסיר קטן להמיס את החמאה. להוסיף את השום הכתוש ולערבב מס' שניות.
להוסיף רסק, מלח ואגוז מוסקט ולערבב. להוסיף את הקמח תוך ערבוב.
למזוג את השמנת, לערבב, לתת רתיחה ולסגור את האש.
להוסיף את הפסטה לסיר הירקות, למזוג את הרוטב עליה ולערבב הכל היטב.
למזוג את תכולת הסיר לתבנית פיירקס משומנת קלות.
לסדר מעל את עלי הבזיליקום ולפזר גבינה מגוררת.
לאפות כ- 25 דקות או עד שהגבינה מזהיבה.