לןגן

פאי רועים

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 27/09/2021 | 14:44
פאי רועים

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה מועכים לפירה

  2. מוסיפים את המרגרינה מתבלים ומערבבים היטב

  3. למילוי

  4. מטגנים את הבצל ומוסיפים בשר טחון שום טרי כתוש מלח פפריקה מתוקה פלפל שחור אבקת מרק וקצת כוסברה ופטרוזליה.

  5. משמנים תבנית בנונית

  6. שמים חצי מכמות תפוחי האדמה מעל שופכים את תערובת הבשר ומכסים בתפוחי האדמה שנותר

  7. עוברים על התפוחי האדמה עם מזלג בצורת שתי וערב

  8. אפשר להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב ולזלף מעל הבשר

  9. אופים תנור שחומם מראש ל-170° כ-חצי שעה

  10. באהבה זיגדון נועם💞