לןגן

עוגת תפוזים וקוקוס בחושה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 24/09/2021 | 16:13

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים והסוכר במהירות גבוהה

  2. להנמיך

  3. להוסיף בהדרגה את השמן הקוקוס והמיץ להקציף כ-5 דקות

  4. לערבב את הקמח עם האבקת האפיה להוסיף לתערובת הביצים בתנועת קיפול

  5. לאפות בתנור שחומם מראש ל-170° מעלות

  6. לסירופ :

  7. להמיס על הגז 5 דקות

  8. ½ כוס סוכר

  9. ½ כוס מים

  10. 1 כפית דבש

  11. לשפוך על עוגה בעודה חמה

  12. באהבה נועם זיגדון 💞