לןגן

פאי תפוחים🍎🍎🍎🍎 עם קרם שקדים פרווה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 23/09/2021 | 21:58
פאי תפוחים🍎🍎🍎🍎 עם קרם שקדים פרווה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקלתית:

אופן הכנה

  1. 1) הקלתית:

  2. מכניסים למעבד מזון עם להב את כל החומרים של הקלתית ומפעילים עד לקבלת מרקם פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד להכנת הקרם שקדים

  3. 2) מכניסים למיקסר עם וו גיטרה את המחמאה עם הסוכר ומערבבים עד לקבלת מרקם קרמי מוסיפים את הביצים ואבקת שקדים ושוב מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים

  4. 3)מקמחים את הבצק על נייר אפייה לעיגול בעובי של 2ס"מ ומניחים על תבנית יורדת בקוטר 24 ס"מ

  5. 4)יוצקים את הקרם שקדים על הקלתית ומניחים את פלחי התפוחים על הקרם שקדים לצורה מעגלית מפזרים מעט סוכר

  6. ואופים בתנור טורבו שחומם מראש ל180 כ 35 דקות

  7. מקררים ומברישים ריבת משמש