לןגן

פאי משמש עם קרם שקדים פרווה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 23/09/2021 | 21:39
פאי משמש עם קרם שקדים פרווה

תקציר המתכון: טעים אששש🔥☄🔥

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) הקלתית:

  2. מכניסים למעבד מזון עם להב את כל החומרים של הקלתית ומפעילים עד לקבלת מרקם פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד להכנת הקרם שקדים

  3. 2) מכניסים למיקסר עם וו גיטרה את המחמאה עם הסוכר ומערבבים עד לקבלת מרקם קרמי מוסיפים את הביצים ואבקת שקדים ושוב מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים

  4. 3)מקמחים את הבצק על נייר אפייה לעיגול בעובי של 2ס"מ ומניחים על תבנית יורדת בקוטר 24 ס"מ

  5. 4)יוצקים את הקרם שקדים על הקלתית חותכים את המשמש לפלחים דקים ומניחים על הקרם שקדים לצורה מעגלית

  6. ואופים בתנור טורבו שחומם מראש ל180 כ 35 דקות

  7. מקררים ומברישים ריבת משמש