לןגן

קרמבו

מאת: שרה יוסף, פורסם: 23/09/2021 | 20:45

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים חלבונים וסוכר בקערה ומניחים בסיר עם מים חמים בן מארי ומערבבים עד שהסוכר ימס

  2. בערך 5 דקות

  3. להוציא את הקערה ולייבש עם מגבת היטב את המים ולהעביר למיקסר ולהקציף במשך 12 דקות לקבלת קצף יציב

  4. להכניס לשקית זילוף עם צנתר עגול ולזלף על עוגיית אוראו בצורת עיגול

  5. להניח במגש על נייר אפיה ולהכניס למקפיא ל4 שעות בערך

  6. להמיס שוקולד מריר עם כפית שמן לקבלת קרם חלק ולהוסיף את הדבש

  7. לשים בקערה ולתבול את הקרמבו

  8. בהצלחה