לןגן

בורקס מלאוח טעימים ביותר

מאת: חנה , פורסם: 22/09/2021 | 23:34

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עם מים לבשל את התפו"א והבטטות עד לריכוך, לשפוך את המים.

  2. לטגן בצל ולהוסיף את הפלפל לטגן מעט ולהוסיף את הפטריות לעוד 4 דקות

  3. להוסיף את התפו"א והבטטה לערבב ולתבל.

  4. לטעום ולתקן תיבול.

  5. כל עיגול מלאוח לחלק ל-4 למלא מעט מהתערובת ולסגור או למשולש או למעטפה.

  6. רוטב:

  7. לחמם לפני ההגשה