בורקס מלאוח טעימים ביותר
מאת: חנה , פורסם: 22/09/2021 | 23:34
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מלאוח
-
2 תפוחי אדמה קטנים חתוכים לקוביות
-
בטטה קטנה חתוכה לקוביות
-
2 בצל מטוגן
-
חצי פלפל אדום פרוס דק
-
2 קופסאות פטריות משימורים
-
כף אבקת מרק
-
מעט פלפל שחור
-
חצי כפית מלח
-
רוטב:בצל לקצוץ לקוביות ולטגן להוסיף חצי פלפל אדום פרוס דק עד לריכוך
-
3 כפיות גדושות א. מרק פטריות
-
כף אבקת מרק
-
פלפל שחור
-
רבע כפית מלח
-
מים לבשל עד שמסמיך
אופן הכנה
-
בסיר עם מים לבשל את התפו"א והבטטות עד לריכוך, לשפוך את המים.
-
לטגן בצל ולהוסיף את הפלפל לטגן מעט ולהוסיף את הפטריות לעוד 4 דקות
-
להוסיף את התפו"א והבטטה לערבב ולתבל.
-
לטעום ולתקן תיבול.
-
כל עיגול מלאוח לחלק ל-4 למלא מעט מהתערובת ולסגור או למשולש או למעטפה.
-
רוטב:
-
לחמם לפני ההגשה