לןגן

פרוסות בשר ברוטב גריל

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 20/09/2021 | 15:09
פרוסות בשר ברוטב גריל

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם סיר עם שמן לטגן את השום

  2. להוסיף כפית כורכום

  3. להוסיף מים מהציר בשר

  4. לסדר את הבשר במרכז

  5. לפזר את הפיטריות ואת תפוחי האדמה מסביב

  6. להוסיף עלי דפנה

  7. לתבל

  8. לכסות את הצלי במים

  9. לבשל כשעתיים

  10. להוסיף מים במידת הצורך

  11. לאחר שעתיים לצמצם נוזלים

  12. אפשר להכניס לתנור להשחמה לכמה דקות אחרונות

  13. באהבה נועם זיגדון 💞