פרוסות בשר ברוטב גריל
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 20/09/2021 | 15:09
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*פרוסות בשר ופיטריות ברוטב גריל*
-
נתח בשר מספר 5
-
10 שיני שום
-
ראש שום שלם חצוי
-
6 עלי דפנה
-
פלפל שחור שלם
-
1 כף גריל עוף או תבלין לסטייק
-
1 כפית כורכום
-
1 כף אבקת מרק בצל
-
1 כף אבקת מרק פיטריות
-
פלפל שחור גרוס
-
2 סלסלאות של פיטריות
-
¼ כוס שמן
-
מלח
-
לבשל את הבשר חצי שעה בסיר לחץ עם עלי דפנה שום מלח ומעט מרק עוף
-
לקרר את הרולדה
-
לפרוס לפרוסות
אופן הכנה
-
לחמם סיר עם שמן לטגן את השום
-
להוסיף כפית כורכום
-
להוסיף מים מהציר בשר
-
לסדר את הבשר במרכז
-
לפזר את הפיטריות ואת תפוחי האדמה מסביב
-
להוסיף עלי דפנה
-
לתבל
-
לכסות את הצלי במים
-
לבשל כשעתיים
-
להוסיף מים במידת הצורך
-
לאחר שעתיים לצמצם נוזלים
-
אפשר להכניס לתנור להשחמה לכמה דקות אחרונות
-
באהבה נועם זיגדון 💞