לןגן

שיפטה קציצות בשר עם בורגול

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 19/09/2021 | 16:56
שיפטה קציצות בשר עם בורגול

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות

  2. להוסיף את הכורכום ולחמם מעט

  3. להכניס את החומוס והמים

  4. להוסיף את הירק

  5. לתבל

  6. לבשל כרבע שעה

  7. ליצור כדורים ולהוסיף למרק הרותח

  8. להביא לרתיחה

  9. להנמיך להבה ולבשל כחצי שעה

  10. באהבה נועם זיגדון 💞