לןגן

תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה ממכר של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 14/09/2021 | 05:56
תבשיל נקניקיות ותפוחי אדמה ממכר של סבתא לאה

תקציר המתכון: "מעדן" מתכון קל פשוט מהיר מנצח שילדים ומבוגרים לא עומדים בפניו ולא משאירים כלום בצלחת.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב שוליים עם מכסה (סיר סוטאז'), מחממים את השמן, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים עד לריכוך מעט תוך כדי ערבוב

  2. מוסיפים את הבצל הקצוץ, רצועות הגמבה וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות

  3. מוסיפים את הנקניקיות + התבלינים + המים הרותחים, מביאים לרתיחה, מורידים את הלהבה ללהבה בינונית, סוגרים את הסיר במכסה הסיר ומבשלים עוד 20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים ומבושלים, במידה וחסר מים רותחים הוסיפו עוד 1/2 כוס

  4. זהו מוכן! קלי קלות, כמה דקות עבודה ויש לכם ארוחה זריזה וטעימה, אני תמיד מבשלת את התבשיל שחוזרים מהים עייפים, רעבים, רוצים ארוחה מהירה ומנחמת

  5. בהזדמנות זו מאחלת לכולם שנה טובה ומתוקה כדבש וחתימה טובה מסבתא לאה

  6. בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה