לןגן

מרק חרירה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 12/09/2021 | 18:29
מרק חרירה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם השמן עד לקבלת גוון זהוב

  2. להוסיף את העגבניות לבשל כ- 5 דקות נוספות

  3. להוסיף את המים התבלנים והירק חוץ מהאטריות

  4. לבשל כ-45 דקות עד שהקטניות רכות

  5. להוסיף מיץ מחצי לימון ואת האטריות ולבשל עוד 5 דקות.

  6. *אפשר להוסיף בטטה תפוח אדמה שעועית לבנה ....*

  7. *באהבה נועם זיגדון* 💞