לןגן

מלבי פרווה עם ביסקוויט (מוגש בגביע אישי)

מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 10/09/2021 | 21:34
מלבי פרווה עם ביסקוויט (מוגש בגביע אישי)

תקציר המתכון: מתכון של אתי כהן מתכנית הבישול ״אמהות מבשלות ביחד״ יום שישי בשעה 15:00 בערוץ 24 פרק ראשון עונה 3

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. המלבי : לשפוך לסיר את הקרם קוקוס + 400 מיל' מים

  2. מערבבים טוב

  3. לערבב את הקורנפלור עם 200 מיל' מים (כוס חד פעמית של מים) עד למרקם שאין גושים

  4. שופכים בהדרגה תוך כדי ערבוב את המים עם הקורנפלור

  5. מוסיפים 120 גרם סוכר

  6. מערבבים עד שמתקבל מרקם של דני

  7. אחרי מעבירים לכלי של משפך בגודל ליטר

  8. טוחנים חבילת פתיבר ומפזרים כף בתוך כל כוסית

  9. ממלאים מלבי מעל הפתיבר הטחון לפי הכמות שרוצים ומכניסים למקרר לעשר דקות

  10. סירופ : שופכים לסיר את כוס הסוכר ורבע כוס מים.

  11. מרתיחים עד להמסה של כל הסוכר.

  12. מכבים את הסיר ומוסיפים מי ורדים וצבע מאכל אדום .

  13. נותנים לסירופ להתקרר ושופכים על המלבי לפני ההגשה.

  14. להגיש בגביע אישי ולפזר מעל קוקוס, פיסטוק טחון לפי הטעם.