לןגן

בולו מהמטבח הטריפולטאי

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 09/09/2021 | 13:34
בולו מהמטבח הטריפולטאי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס לקערה את השמרים הסוכר וכוס מהמים ולערבב

  2. להוסיף את שאר המרכיבים חוץ מהשמן

  3. כשהבצק התאחד להוסיף את השמן

  4. להניח לתפיחה כשעה עד להכפלת הנפח

  5. לאחר התפחה להוריד אויר לפזר קמח על משטח העבודה וליצור נקניקים גדולים או קטנים

  6. להתפיח כ-15 דקות

  7. לחרוץ חריצים עם סכין באלכסון לאורך הלחמניות

  8. להבריש בביצה ולפזר שומשום וקצח

  9. להכניס לתנור שחומם מראש ל-°180 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה

  10. באהבה נועם זיגדון 💞