לןגן

רבע טלה/כבש בדבש ועשבי תיבול

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 08/09/2021 | 20:54
רבע טלה/כבש בדבש ועשבי תיבול

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח את הטלה בתבנית

  2. לחרוץ חריצים עמוקים

  3. להכניס בחריצים את שיני השום השלמים

  4. לפזר את תפוחי האדמה הבטטה השום החצוי והבצלים סביב

  5. לערבב את היין השמן הסילאן הזנגוויל והדבש עם התבלינים

  6. למרוח את הטלה והירקות

  7. לכסות בנייר כסף

  8. להכניס לתנור שחומם מראש ל-250° לרבע שעה

  9. להוריד את החום ל-180° ולאפות בתנור 3-4 שעות

  10. באהבה נועם זיגדון 💞