קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לחמם סיר רחב עם שמן
לטגן את הבשר מכל הצדדים
להוסיף את הפפריקה המתוקה השום והכרפס
להוסיף מים שיכסו את הבשר
לתבל
ולבשל על אש גבוהה כשעה וחצי
להוסיף מים במידת הצורך
לטגן את תפוחי האדמה בשמן עמוק
להוסיף אותם לסיר מעל הבשר
לטגן בצל עם מעט שמן עד שמשחים להוסיף לסיר
לפזר פיטרוזליה קצוצה
להנמיך את האש ולבשל על להבה נמוכה כעשר דקות
באהבה נועם זיגדון 💞