לןגן

פאי לימון

מאת: אורה אמסלם, פורסם: 06/09/2021 | 11:48
פאי לימון

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עושים את חלק 1 ושמים בצנור 10 דקות או 7 דקות שזה קצת זהב להוציא

  2. חלק 2

  3. להרבב הכל ולישפוך לחלק 1 ולשים בתנור גם 7דקות עד 10 דקות

  4. חלק 3

  5. לעשות את ללבונים עם כוס סוכר שיהיה יציב

  6. ולשפוךעל םאי ושיתקרר ולמקרר