לןגן

בומב גלידה פרווה

מאת: מרים טויזר, פורסם: 05/09/2021 | 05:51
בומב גלידה פרווה

תקציר המתכון: גלידת וניל עשירה בציפוי שוקולד קראנ'ץ ובתחתית כמו פאדאג כדורי שוקולד טעים בטירוף...מנה אחרונה הכי שווה וטעימה שתכינו...שווה לנסות...

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי השוקולד

לגלידה

לתחתית שוקולד

אופן הכנה

  1. לציפוי השוקולד:

  2. להמיס שוקולד מרים ושמן במיקרוגל עד שנמס, לשפוך לתוך תבניות סיליקון לפי הטעם, לדאוג שכל הדפנות מכוסות שוקולד ואז להפוך ע"מ ששאר השוקולד ישפך וישאר רק ציפוי דק בדפנות התבנית, להקפיא

  3. לגלידה:

  4. להקציץ את השמנת המתוקה ביחד עם פודינג וניל עד שנוצר קצף די יציב להניך ולהוסיף את החלב המרוכז ותמצית הוניל לערבב למרקם אחיד וחלק

  5. להכניס מהגלידה לתוך שקית זילוף ולזלף על השוקולד שהקפאנו לא עד למעלה להשאיר מקום לתחתית ולהקפיא

  6. לתחתית השוקולד:

  7. בסיר על להבה בינונית להמיס שוקולד מריר, סוכר, קקאו, קפה נמס עם מים עד שאין גושים ונמס הסוכר לגמרי

  8. לסגור את האש ולהוסיף אגוזים טחונים ואת פירורי הביסקוויטים לערבב היטב, ביד לכדדר כדור מהשוקולד ולמעוך לפיתה דקיקה להניח על הגלידה שהקפאנו לסגור מכל הכיווונים ולהכניס להקפאה

  9. לפני ההגשה ניתן להמיס שוקולד לבן, שוקולד חום, או ריבת חלב ולזלף מעט מלמעלה