קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לחתוך את החציל לקוביות
לפזר עליהם מעט מלח
להניח במסננת לרבע שעה
לסחוט היטב
להשחים את הבצל עם השמן
להוסיף את החצילים ולבשל עד לריכוך
להוסיף את העגבניה ולבשל עוד כ -5 דקות
להוסיף את הרסק ואת המים
לתבל
להביא לרתיחה
להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה
ולבשל כ-½ שעה עד לצימצום נוזלים
לפני ההגשה לפזר פיטרוזליה קצוצה
באהבה נועם זיגדון 💞