לןגן

חלב מרוכז פרווה

מאת: מרים טויזר, פורסם: 31/08/2021 | 14:32
חלב מרוכז פרווה

תקציר המתכון: חלב מרוכז פרווה במרקם נדיר... מתאים לגלידות פרווה ממש מעשיר את הטעם...כמו חלבי...בחמישה מרכיבים בלבד...

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס בסיר על אש בינונית חלב סויה וסוכר עד שמבעבע, להנמיך מעט את האש ולתת לחלב עם הסוכר להצטמצם לחצי שעה תוך כדי לערבב

  2. להוסיף את שמן הקוקוס עד שנמס, בכוס קטנה לערבב את הקורנפלור עם המים עד שאין גושים, ולהוסיף לסיר בהדרגה,

  3. לא להפסיק לערבב לרגע למשך 20 דקות עד שיש בועות והחלב הצטמצם, להעביר לצנצנת ולשמור במקרר, עד שבעה ימים