סלט בורגול ורימונים חגיגי
מאת: אורית לוי, פורסם: 26/08/2021 | 11:42
תקציר המתכון:
כמה מרשים - ככה קל וטעים
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 כוס בורגול שטוף
-
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
-
4 גבעולי נענע קצוצים (רק העלים)
-
5 בצלים ירוקים חתוכים לטבעות (גם הירוק וגם הלבן)
-
3 עגבניות קצוצות
-
1 כוס גרגירי רימון (מרימון אחד)
-
חופן אגוזי מלך או פקאנים שבורים
-
חצי כפית תבלין קינמון
-
מיץ מלימון אחד
-
4 כפות שמן זית
-
מעט מלח ומעט פלפל שחור גרוס
הצעה להגשה
-
עלי חסה עגולה או ערבית שטופה
אופן הכנה
-
בקערה מניחים את הבורגול וכוס מים רותחים עם כפית מלח ומשרים 20 דקות.
-
מערבבים עם מזלג את הבורגול לגרגירים (כל המים נספגים בבורגול)
-
מוסיפים את יתרת מרכיבי הסלט ומערבבים היטב.
-
מניחים בצלחת הגשה את עלי החסה ובמרכז מניחים כף גדולה גדושה מהסלט ♥