דג סלומון ברוטב צ'ילי מתוק ואננס
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 26/08/2021 | 08:21
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*דג סלומון ברוטב צ'ילי מתוק ואננס*
-
8 מנות פילה סלומון
-
4 כפות גדושות רוטב צ'ילי מתוק
-
1 כף רוטב סויה
-
4 שיני שום כתוש
-
½ כוס מיץ אננס מקופסאת
-
שימורים (בסירטון שמתי כוס אפשר להפחית )
-
פלפל שחור גרוס
-
1 כפית מלח
-
בצל ירוק קצוץ לקישוט
-
חתיכות אננס - אופציונלי
אופן הכנה
-
לשטוף את הדג ולייבש עם נייר מגבת
-
לסדר בתבנית חסינת אש
-
לערבב בקערה את כל חומרי המרינדה
-
לצקת מעל הדגים
-
להוסיף חתיכות אננס סביב הדג
-
להכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים
-
לחמם תנור ל-200°
-
לאפות כ-18 דקות
-
לפני ההגשה לפזר בצל ירוק
-
באהבה נועם זיגדון 💞