לןגן

דג סלומון ברוטב צ'ילי מתוק ואננס

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 26/08/2021 | 08:21
דג סלומון ברוטב צ'ילי מתוק ואננס

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את הדג ולייבש עם נייר מגבת

  2. לסדר בתבנית חסינת אש

  3. לערבב בקערה את כל חומרי המרינדה

  4. לצקת מעל הדגים

  5. להוסיף חתיכות אננס סביב הדג

  6. להכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים

  7. לחמם תנור ל-200°

  8. לאפות כ-18 דקות

  9. לפני ההגשה לפזר בצל ירוק

  10. באהבה נועם זיגדון 💞