אורז בחלב
מאת: "יומן מסע " מתכונים מהבלוג של שף מיכאל כץ, פורסם: 21/08/2021 | 23:05
קטגוריה: קינוחים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
500 מ"ל חלב
-
למתכון פרווה (1/3שמנת סויה 2/3 מים)
-
60 גרם אורז לבן
-
60 גרם סוכר (יש לשים לב שאם משתמשים בחלב סויה להיזהר בכמות הסוכר)
-
טעמים: וניל קינמון גרידת לימון
-
שמנת מתוקה/צימחית
אופן הכנה
-
בישול כל הרכיבים על חום נמוך כשעה
-
בישול למרקם שיהיה נעים לאכול
-
הקצפת השמנת והטמעה באורז
-
בתאבון