לןגן

עוגת תמרים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 21/08/2021 | 19:34

תקציר המתכון: קלה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר לקהל קצף תופח

  2. להנמיחצאת מהירות המיקסר ולהוסיף שמן

  3. לערבב את היבשים להוסיף למיקסר ולהמשיך להקציף להוסיף את ממרח תמרים ובסוף מים

  4. לשים ב2 תבניות אינגלשקייק ומעל לפזר את האגוזים

  5. לאפות על 150 מעלות בערך חצי שעה לבדוק שקיסם יבש העוגה מוכנה

  6. בהצלחה

  7. השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה