לןגן

פאי תפוחים

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 20/08/2021 | 14:40
פאי תפוחים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוציא את התבנית מהמקפיא

  2. למפזרים את המלית באופן שווה ומהדקים

  3. מפזרים אגוזי מלך קצוצים

  4. מגרדים את הבצק הנותר בפומפיה גסה מעל המלית

  5. מפזרים סוכר חום דמררה

  6. אופים בתנור שחומם מראש ל-180° כ-25 דקות

  7. מפזרים מעל אבקת סוכר

  8. באהבה נועם זיגדון 💞