לןגן

ספגטי ברוטב שמנת ופיטריות

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 20/08/2021 | 02:00

תקציר המתכון: ספגטי ברוטב שמנת ופיטריות מוקרם בתנור

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרוטב

  2. להזהיב את הבצל במעט חמאה

  3. להוסיף את השום ולערבב.

  4. להוסיף את הפיטריות ולערבב טוב להגרת נוזלים

  5. להוסיף את השמנות מתוקות תבלינים לתת רתיחה וטיפה להסמיך.

  6. אפשרי להגיש ככה

  7. ואפשרי לסדר את הפסטה בתבנית שמיועדת לתנור

  8. לשפוך את הרוטב מעל

  9. לפזר גבינה צהובה

  10. תנור שחומם מראש על 180 עד הזהבה