לןגן

טנזיה מרוקאית

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 19/08/2021 | 10:06
טנזיה מרוקאית

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן עד לקבלת גוון שחום

  2. להוסיף את הפיצוחים ולטגן כ-3 דקות

  3. להוסיף את הסילאן והסוכר לערבב היטב

  4. להוסיף את המים

  5. להכניס את המקל קינמון והאניס

  6. לתבל בכורכום מלח פלפל שחור גרוס

  7. להביא לרתיחה

  8. לבשל על אש בנונית להבה נמוכה

  9. עד לצימצום נוזלים

  10. מומלץ כתוספת לאורז לבן או לקוסקוס הטנזיה מתאימה גם למילוי עוף.

  11. בהצלחה נועם זיגדון 💞