לןגן

פאי לימון

מאת: "יומן מסע " מתכונים מהבלוג של שף מיכאל כץ, פורסם: 16/08/2021 | 22:38
פאי לימון

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבצק הפריך

  2. לוקחים את הסוכר והחמאה ומערבבים היטב

  3. אחרי ההטמעה של החמאה עם הסוכר מוסיפים את הביצה

  4. הוספת הטעמים שאנו רוצים

  5. הוספת הקמח וערבוב עדין

  6. נילון נצמד והכנסה למקרר

  7. מקמחים את המשטח אם הבצק נקרע לעבד שוב

  8. שמים את הבצק בתבנית

  9. נילון נצמד המתאים לתנור ממלאים בקטניות ושמים בתנור

  10. 180 מעלות בין 15-20 דקות

  11. לקרם הלימון

  12. ממיסים את החמאה

  13. שמים 6 חלמונים עם הלימון ושמים סוכר בהדרגה שלא יהיה מתוק מדי

  14. שמים על אש גבוהה ומערבבים כל הזמן עד שמגיע לרמת קרם

  15. מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה המומסת ולהטמיע

  16. הוספה לפאי והכנסה למקרר