תקציר המתכון: עוגת פרג טבעונית ממכרת, טעימה, מושלמת, כל ביס חגיגה, מתכון מהיר (10 דקות), ערבוב ולתנור.
קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור אפייה ל-175 מעלות
מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את כל מרכיבי העוגה היבשים
מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את כל מרכיבי העוגה הרטובים
מאחדים את מרכיבי העוגה היבשים למרכיבי העוגה הרטובים ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה (ממליצה להימנע מערבוב יתר של תערובת העוגה)
יוצקים לתבניות / לתבנית את תערובת העוגה, דופקים 2 דפיקות קטנות על השיש להוצאת האוויר, מכניסים למרכז התנור ואופים ..
שימו לב !!! בתבנית קפיצית אופים 45 עד 50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש
בתבניות אינגליש קייק 35 עד 40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש
שימו לב!!! העוגה מתבקעת וזה בסדר
מניחים לעוגה / עוגות להתקרר לחלוטין מכינים את גאנש השוקולד ..
בסיר קטן מרתיחים את קרם השוקולד או השמנת להקצפה, מוסיפים את קוביות השוקולד המריר, סוכר, תמצית וניל ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לתערובת חלקה
יוצקים על העוגה / עוגות בשכבה אחידה ויפה
מכניסים למקרר למשך 3-4 שעות, חותכים, מגישים ונהנים מכל ביס
טיפ ..
אפשר לבזוק אבקת סוכר ולוותר על הגאנש שוקולד, כאמור לשיקולים
זהו מוכן! ממליצה בחום, עוגה במרקם אוורירי ונמסה בפה, המתכון נולד לכבוד דן החתן הטבעוני שלנו שזלל בכייף
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה