לןגן

סופלה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 13/08/2021 | 16:23
סופלה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מחממים תנור ל-180 מעלות

  2. 2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.

  3. 3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.

  4. 4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!

  5. 5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור

  6. ל-5-8 דקות בלבד!

  7. (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה)

  8. 6. מוציאים את הסופלה בזהירות מהתבניות ומפזרים מעט אבקת סוכר. בתאבון!

  9. *אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן (להפתעה).

  10. בהצלחה נועם זיגדון 💞