לןגן

דושפרה - כיסונים

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 31/07/2021 | 13:08

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק:

למילוי:

למרק:

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק:

  2. לשים את הקמח, מלח, שמן וביצה

  3. לערבל עם וו לישה ולהוסיף את המים הרותחים תוך כדי לישה לבצק אחיד חמים ורך.

  4. לכסות את הבצק עם ניילון נצמד ולהניח בצד לחצי שעה.

  5. הכנת המילוי:

  6. לשים הכל במעבד מזון ולתת כמה פולסים לטחון דק דק לעיסה אחידה.

  7. לגלגל כדורים ולהניח בצד..

  8. *

  9. הכנת כיסוני הדושפרה:

  10. לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים לשים במרכז כדור בשר מהמילוי לקפל לחצי ולהדק עם האצבעות מסביב..

  11. להוסיף למרק ברתיחה ולבשל עד שהכיסונים צפים.

  12. הכנת המרק:

  13. בסיר לטגן שום קצוץ במעט שמן, להוסיף את שאר ירקות וירוקים, לתבל ולהוסיף מים ולבשל עד ריכוך הירקות.. להביא לרתיחה ולהוסיף לסיר את כיסוני הדושפרה להתבשל עד שיצופו ..

  14. להגיש חם..