לןגן

עוגת פרג בחושה

מאת: מירי גולני, פורסם: 31/07/2021 | 12:20
עוגת פרג בחושה

תקציר המתכון: עוגה נהדרת, עפ"י המתכון של לאה מאיר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-175 מעלות

  2. מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים היבשים

  3. מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים הרטובים עד לקבלת תערובת אחידה

  4. מוסיפים לקערת היבשים את תערובת קערת הרטובים וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה

  5. משמנים את התבנית ויוצקים את התערובת לתבנית. דופקים על השיש 2 דפיקות קטנות להוצאת האוויר

  6. אופים באפייה רגילה (לא טורבו) כ-35-40 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש

  7. מכינים את הגנאש. בעזרת קיסם דוקרים את העוגה במספר מקומות ויוצקים את הגנאש על העוגה כשהיא עדיין חמה

  8. במקום גנאש, אחרי שהעוגה התקררה היטב, ניתן לפזר עליה אבקת סוכר בנדיבות