תקציר המתכון: עוגה נהדרת, עפ"י המתכון של לאה מאיר
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור אפייה ל-175 מעלות
מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים היבשים
מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים הרטובים עד לקבלת תערובת אחידה
מוסיפים לקערת היבשים את תערובת קערת הרטובים וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
משמנים את התבנית ויוצקים את התערובת לתבנית. דופקים על השיש 2 דפיקות קטנות להוצאת האוויר
אופים באפייה רגילה (לא טורבו) כ-35-40 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש
מכינים את הגנאש. בעזרת קיסם דוקרים את העוגה במספר מקומות ויוצקים את הגנאש על העוגה כשהיא עדיין חמה
במקום גנאש, אחרי שהעוגה התקררה היטב, ניתן לפזר עליה אבקת סוכר בנדיבות