תקציר המתכון: מומלץ לפרוס ולהכניס למיקרוגל כ חצי דקה ואפשר להגיש עם גלידת וניל זה פשוט מושלם
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
1) מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוחה
2) מוסיפים שמן, שמנת מתוקה , סוכר , אבקת אפיה שוקולית וקקאו ומערבבים היטב עד לאיחוד בשלב זה מנפים את הקמח ומוסיפים בהדרגה ומערבבים בצורת קיפול עד שאין גושים
ובסוף מוסיפים את האגוזי מלך ושוב מערבבים היטב
3)יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 40 עד 45 דקות עד שקיסם יוצא יבש
אופן ההכנה הגנאש שוקולד
4) מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד מכסים כדקה ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק
5) מחלצים את העוגה מניחים על רשת ויוצקים על העוגה ומקשטים בדפנות בסוכריות שוקולד ומפזרים אגוזי מלך מעל העוגה סביב